Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Po roce zmizí z ranního vysílání na Primě moderátor a milovník adrenalinových sportů Petr Vágner (46). V rámci škatulat v televizi se nyní ocitne v pořadu Showtime. A vlastně ho to díky tomu, že se zbaví nepříjemného vstávání před pátou ráno, ani tolik nemrzí.

„Mám za sebou rok vstávání ve 4:20, o víkendu v pět do rádia, do toho divadlo, dabing. Bylo toho hodně. Když přišli v televizi s touhle nabídkou, nebylo co řešit. Rád se vrátím do světa šoubyznysu, který mi byl vždycky blízký. Ale zůstane mi ještě sport. Vzhledem k tomu, že dělám spoustu sportovních akcí pod hlavičkou televize, byli by sami proti sobě,“ míní Petr.

Byl také mnohem klidnější, když moderoval přehlídku a křest kalendáře návrhářky Beaty Rajské, když nemusel ráno vstávat. „Rád si od toho zase odvyknu. Když jsme teď byli s přítelkyní v Ománu, vstával jsem sám od sebe tak brzy, že nebyly ještě ani snídaně, tak jsme chodili aspoň za úsvitu běhat,“ smál se Vágner, který v Showtime nahradí snědého svalovce Immanuela Adenubiho, který vzešel ze soutěže Muž roku stejně jako Marek Kafka, který nyní bude místo něj uvádět Nový den.

Související témata:
Immanuel Adenubi

Reklama

Další články

Načítám