Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

A je to tady. Zdravotní komplikace Ivety Bartošové (†48) se zdají být ještě horší, než se očekávalo. Snoubenec zpěvačky Josef Rychtář (66) si nechal poslat z Rakouska, kde Iveta navštívila nemocnici cestou do Itálie, když byla na útěku se samozvaným ochráncem Zdeňkem Macurou (49), lékařskou zprávu.

Macura tvrdil, že Iveta měla minikrvácení do mozku. To ale není pravda a ve zprávě o tom není ani slovo. Teď je ale kompletní lékařská zpráva v Praze a bude ji řešit i policie. Nepíše se v ní o žádném krvácení do mozku, ale jako diagnóza je podle Blesku uvedena středová fraktura dolní strany očnice.

A jaká je anamnéza? "Anamnéza u pacientky není možná kvůli jazykové bariéře. Tlumočník je přítomen, ten udává několik rozdílných vysvětlení, jak k nehodě došlo. Jako anamnéza byly uvedeny pád z kola před dvěma týdny, hádka s jinou osobou a pád před týdnem," píše se v lékařské zprávě.

Reklama

Další články

Načítám