Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Teď už je jí hej a strávila krásné léto se synem Leem a partnerem Marcusem. Téměř rok ale nebylo moderátorce Martině Gavriely (45) zrovna do zpěvu. Trápily ji zdravotní problémy.

"Byla jsem teď rok zavřená doma, protože jsem se léčila s krví. Po covidu jsem měla špatnou krev, a tak nějak všechno dohromady," svěřila se Super.cz s tím, že měla podezření na postcovidový syndrom.

"Nevyráběly se mi červené krvinky, takže jsem chodila na transfuze krve, na železo. Bylo to takové krušné období, měla jsem strach, jestli nemám leukémii. Dlouho se nevědělo, proč se mi železo nevstřebává a proč se mi to celé děje. Chodila jsem k lékařům a nemohla dýchat, ale přitom jsem měla kyslík, jenže i přesto se mi špatně dýchalo," vyprávěla Martina.

Naštěstí všechno dobře dopadlo. "Zjistili mi, že se jedná o anémii. A teď mě postupně všechno přestává bolet a je všechno fajn," dodala Gavriely, ze které už obavy opadly a vyrazila s malým Leem i starším synem Antoniem na křest nového videoklipu Bílá paní od dětské písničkářky Míši Růžičkové.

Ta byla právě oblíbenkyní Leeho, než ho začaly víc bavit písničky jeho tatínka Marcuse Trana. "Míšina Popelářská u nás jela dva roky, ale teď už Lee přesedlal spíš na metal. Celé léto jsme trávili na festivalech. Nejeli jsme samozřejmě všude, ale hodně jezdili tam, kde Marcus hrál, léto jsme si opravdu užili. Loni jsem byla v Emirátech a zařizovala tam náš apartmán k pronájmu, tak jsem si tu Marcusovu sezónu s Leem neužila a bylo mi to líto, takže letos jsme si to vynahradili," doplnila s tím, že Lee už má doma i dětské bicí, na které se učí hrát.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám