Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Legendární herečka Iva Janžurová (82) leží v nemocnici. Kvůli těžkému zápalu plic tak musela zrušit veškerá představení, která ji v brzké době čekala.

Podle deníku Aha! se ale herečce už daří lépe a v nemocnici přijímá návštěvy.

„Ze zdravotních důvodů se přesouvá představení Jezinky a bezinky ze středy 18. října na náhradní termín v úterý 13. února 2024 od 19:00 hod. Zakoupené vstupenky zůstávají v platnosti,“ informovalo pražské Studio DVA již ve středu, kdy herečce začalo být špatně.

Jedna z nejoblíbenějších českých hereček ještě zvládla zájezdové představení. Na začátku minulého týdne totiž s Evou Holubovou odehrála komedii Veletoč, kterou jinak hraje v pražském Divadle Kalich. „Eva tam hraje znamenitě, já si to někdy nahrávám na diktafon, jak lidi báječně reagují. Takže tu a tam, když jsme na nějaké štaci, tak máme-li čas, se vydáme na výlet. Eva má nevyčerpatelný dar vyprávění, takže když jedeme autem na zájezd, tak jako posluchači zažíváme úžasné věci,“ popsala nedávno Super.cz Iva Janžurová, kterou můžeme vidět celkem ve třech divadlech.

Naposledy byla Iva Janžurová v Nemocnici Na Homolce v roce 2016, kdy podstoupila kardiochirurgický zákrok. Jednalo se konkrétně o náhradu aortální chlopně.

Reklama

Další články

Načítám