Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Uznávaná módní návrhářka Natali Ruden (53) může být právem hrdá. Její ambiciózní syn Filip, který žije už nějakou dobu v Anglii, má za sebou velký životní úspěch.

"Jsem šťastná, že můj syn dokončil studia na univerzitě v Manchesteru a pokračuje dalším stupněm opět v Anglii. Studuje finance, baví ho to, ale i tak se už těším, až se vrátí. Strávili jsme spolu léto a užívali si rodinnou pohodu,“ prozradila Natali Ruden pro Super.cz s hrdostí.

Ač se zdálo, že je Natali šťastná také v partnerském životě, který si střeží, tak nám přiznala, že vztah s manažerem investiční skupiny PPF Janem Kadaníkem je minulostí. „To je složitější, už od jara nejsme spolu. Věnuji se teď především rodině, přátelům a práci,“ svěřila se nám uznávaná módní návrhářka, se kterou jsme se potkali během focení její nové kolekce. Inspirací jí tentokrát byla mimo jiné i britská královská rodina.

„Pracuji na kolekci s názvem Queen, která má několik zdrojů inspirace. První jsou moje milované klientky. Když na kteroukoli z nich pomyslím, představuji si ji jako královnu. Druhou inspirací je britská královská rodina, zvláště obdivuji vystupování princezny Kate, její styl vznešené elegance je mi velmi blízký. Třetí inspirací je pocta Vivienne Westwoodové, královně anglické módy. Ta přidá do mé kolekce trochu říz, opepří ji trochou punku,“ prozradila Natali i s několika módními tipy na letošní podzim a zimu.

„Móda je velmi individuální záležitost, každý si obléká, co mu sluší, ale pro mě to budou hlavně klasické barvy jako je černá, červená a bílá. Stále větší důraz se klade na kvalitně a řemeslně zpracované modely. A přidám i jedno překvapení – po letech obnovuji pánskou zakázkovou nabídku. Té jsem se věnovala v první části své návrhářské kariéry a teď se k ní znova vracím,“ prozradila známá návrhářka, která často obléká významné osobnosti.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám