Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Herec Václav Šanda získal svou první velkou roli od Zdeňka Trošky. A to v pohádce Čertova nevěsta, která měla svou premiéru už před třinácti lety a dodnes patří mezi nejoblíbenější české pohádky. I proto se Vašek každoročně setkává se spoustou zpráv od stále nadšených diváků.

„Koukám se na to i trošku s nostalgií. Doufám si tvrdit, že jsem se v tom hereckém projevu posunul. Blíží se Vánoce, kdy se to bude opět vysílat. Zase mi přibydou zprávy na sociálních sítích, kde mi lidé píšou, jak mají tu pohádku rádi, a mě to moc těší,“ svěřil se divadelní i televizní herec s tím, že je k sobě velmi kritický. „Já, když se vidím, tak jsem k sobě kritický, možná až moc, ale prostě to ke mně patří. Tehdy jsem začínal, dost věcí se dá odpustit a já už si dost věcí odpustím,“ řekl s úsměvem.

Hlavní roli princezny v Čertově nevěstě ztvárnila Eva Podzimková (34) dříve Josefíková, se kterou se Vašek nedávno setkal na natáčení seriálu Einstein 2. A opět hráli pár.

„My jsme se nepravidelně vídali, ale natáčení Einsteina 2, kde jsme spolu v páru, bylo po těch třinácti letech poprvé. Bylo to hezké, navázali jsme tam, kde jsme před třinácti lety skončili,“ dodal charismatický herec.

Vaška jsme potkali na slavnostní premiéře filmu Hunger Games: Balada o ptácích a hadech, kterou moderoval. „Vzal jsem si teď nemalou hypotéku, tak se hodí každý příjem navíc,“ dodal Vašek s úsměvem.

Reklama

Další články

Načítám