Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

V pražském Slovanském domě se konala slavnostní premiéra kontroverzního filmu Hranice režisérky Agnieszky Hollandové. Zatímco v zahraničí snímek mapující oblast zelené hranice mezi Polskem a Běloruskem, mj. z pohledu rodiny syrských migrantů, sbírá festivalová ocenění, v režisérčině rodném Polsku ho tamní ministr spravedlnosti označil za nacistickou propagandu.

Českou premiéru si nenechala ujít řada známých tváří, většina přišla na poslední chvíli, takže jsme během jejich úprku do kina stihli na fotografiích zachytit aspoň jejich outfity. Hodně povědomý se nám zdál společenský kabát, ve kterém vyrazila herečka Jitka Čvančarová (46). Oblékla ho už v roce 2021, ale to, že nosí jeden kousek tři sezóny, rozhodně neřeší. „Pořizovat si nové šaty, zvláště v dnešní době, bych považovala za absolutní marnotratnost. Takže recyklovat,“ řekla Super.cz herečka.

Ve Slovanském domě jsme na cestě do kina potkali i herečky Kláru Issovou, Elizavetu Maximovou, která přišla s kamarádkou Judit Pecháček, a řadu dalších. Kdo na premiéru dorazil, se podívejte v naší fotogalerii.

Reklama

Další články

Načítám