Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Koncert v O2 aréně, kde zazpíval písně své zesnulé ženy společně s Lucií Bílou, a poté návštěva muzikálu Biograf láska s největšími hity Hany Zagorové (†75). Obě akce byly milníky, které vdovce Štefana Margitu (67) posunuly po smrti jeho ženy dál. Přesto byl rád, že jedna z písniček v muzikálu nezazněla. "Mít tě ráda. Tu totiž napsala Hanka pro mě. Nevím, jak bych to snesl," svěřil Super.cz.

Z muzikálu byl nadšený. "Ta energie na jevišti, jak si sólisté pohrávají s textem, ať ho napsala Hanka nebo někdo jiný, jsou dokonale sehraní. Kdyby to Hanka viděla, a doufám, že to seshora viděla, klaněla by se jim celý večer. A to není fráze," chválil představení v Divadle Kalich, kam dorazil i jako kmotr muzikálového cédéčka. Protagonistky muzikálu rozplakal.

Štefan byl v dobré náladě po úspěšném koncertu v O2 aréně, i když tam spadl ze schodů. "Neviděl jsem pátý schod, takže jsem letěl. Nemám ani modřinu. Po koncertu mě začala bolet záda, ale už je to dobré. Držím se," ujistil nás Štefan, kterého čeká řada pracovním povinností v Česku i v zahraničí.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám