Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Rok po posledním rozloučení s Hanou Zagorovou (†75) se Štefan Margita (67) odhodlal k nejtěžšímu kroku. Poslední sbohem dal své ženě operní pěvec loni na konci srpna, s ostatky oblíbené zpěvačky se však jen tak rozloučit nedokázal a její urnu měl i nadále doma.

Loni na podzim sice sliboval, že Hanku do rodinného hrobu uloží po Vánocích, na jaře to však nedokázal a její ostatky měl stále ve svém bytě, aby měl Haničku co nejblíž. Správný čas přišel až nyní. O uložení Hanky Zagorové do rodinné hrobky na Vyšehradě, kam zpěvačka přesunula také ostatky svých rodičů, informoval Štefan Margita na sociální síti.

„Moji drazí přátelé, dovoluji si vám oznámit, že včera v naprosté tichosti, jen v rodinném kruhu, jsem na Vyšehradě za zvuku nádherných zvonů uložil moji drahou Hanku,“ nechal se slyšet operní pěvec a podělil se o fotografii z místa posledního odpočinku Hany Zagorové, které zdobí obří kytice.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám