Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Úmrtí legendy show Česko Slovensko má talent Jozefa Pátroviče (†82) zarmoutilo i porotce této show Jakuba Prachaře (40), který měl pro věčného soutěžícího obrovskou slabost.

„Byl to démon. Já se na něj vždycky těšil. A patřil do naší show a myslím, že ho to bavilo. Tak šťastnou cestu, Jožko,“ vzpomínal Prachař. Nezapomenutelný byl i pro dalšího porotce Jaro Slávika (49).

„Na prahu sedmdesátky si řekl, že bude slavný. A byl. S Jožom odchází kus naší televizní relace. Odpočívej v pokoji,“ napsal.

Senior proslul jako neúspěšný zpěvák, který se do soutěže talentů neustále vracel a znovu a znovu zkoušel štěstí. Svými neustálými návraty ale způsobil, že se s ním porota po jeho vystoupení dokonce chtěla fotit. V roce 2019 se bývalý autobusák dokonce dočkal vzniku unikátní zlaté sošky se svou podobiznou, kterou v Talentu získávaly ty nejhorší výkony. Za jejím vznikem stál právě Jakub Prachař.

Reklama

Další články

Načítám