Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Už 6. ročník soutěže Roztančené divadlo, v níž soupeří osm párů profesionálních tanečníků s herci pražských divadel, zná svého vítěze. Po Anně Fialové, která vyhrála loni, triumfoval herec Jan Fanta. Znáte ho jako moderátora ze seriálu Dobré zprávy i ze SuperStar, zde zastupoval Divadlo Radka Brzobohatého.

Své taneční umění, jehož ukázku můžete vidět ve videu, předvedl po boku tanečnice Kamily Burešové, která si ho nemohla vynachválit, a nás zaujal i neobvyklým účesem. „Celý život bylo moje přání mít takovýhle účes, pokládanou vlnu. Zatím jsem příležitost v divadle ani jinde neměl a nikde mi to nedovolili. Tady jsem se dovolovat nemusel a prostě jsem si to nechal udělat. A nikdo jiný to neměl. Sice to není chlapské, ale žijeme v době, kdy je to úplně jedno,“ svěřil s tím, že by se rád naučil i další tance.

Na vystoupení kolegů se přišla podívat i řada známých tváří. Konkrétně Honzovi fandila ředitelka a kolegyně z Divadla Radka Brzobohatého Romana Goščíková a jeho umělecký šéf Lukáš Burian. V publiku se objevily i páry soutěžící aktuálně ve StarDance Ivana Chýlková (60) s Janem Tománkem a Tereza Mašková (28) s Danielem Kecskemétim. Fandily také Veronika Arichteva (37), která dorazila s kamarádkou Danielou Písařovicovou (45), nebo Sara Sandeva (26). Na všechny hosty i soutěžící se podívejte v naší fotogalerii.

Reklama

Další články

Načítám