Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Dcera Veroniky Žilkové (62) Kordula Stropnická (18) loni prožívala první velkou lásku. Po boku přítele Damiana zářila jako sluníčko, ale pak přišel smutný rozchod.

„Život je plný lekcí a tuhle už mám za sebou,“ říkala loni Super.cz Kordula s tím, že se do dalších vztahů hrnout nechce.

„To, co má přijít, přijde, ale určitě teď nikoho nevyhledávám. Nejsem typ člověka, co skáče ze vztahu do vztahu. A potřebuji teď čas hlavně pro sebe,“ říkala Kordula. A jak řekla, tak udělala.

S nikým novým od té doby veřejně nerandila, ale jak to tak vypadá, stará láska nerezaví. Damian a Kordula se k sobě podle všeho vrátili a strávili spolu romantický víkend na statku, ze kterého sdílela fotky i její sestra Agáta Hanychová (39).

Na rodinných snímcích sice Damian chyběl, Blesk je ale vyfotil ruku v ruce a objetí, nechyběl ani polibek… Kordula tak zjevně u Damiana našla to, co se jí líbí. Pokud jde o požadavky na partnera, měla jasno, co ji dělá šťastnou a co hledá: „Věrnost, lásku, ochotu, respekt, oporu a bezpečí. Miluješ srdcem, ne očima,“ říkala ještě loni Kordula. Tak snad jí to s Damianem napodruhé konečně vyjde.

Reklama

Další články

Načítám