Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Na diváky stand-up vystoupení v podniku Hollywood Improv minulý týden čekalo hodně zajímavé zpestření… Hlavní hvězdou se nečekaně stala komička Natasha Leggero, která v úvodu svého vstupu odhodila svršky a předvedla se nahoře bez…

A jak k tomu vlastně došlo? Vše začalo během předešlého vystoupení Berta Kreischera, který dokázal diváky svými skeči dostat do kolen. Součástí jeho představení bylo strhnutí košile a vyprávění vtipů tak, jak ho pánbůh stvořil. Tedy naštěstí jen od pasu nahoru.

Publikum bylo nadšené, ale vystoupit po tak úspěšném umělci nebylo jen tak. Mezitím se tak Natashe zřejmě začal v hlavě rodit plán, jak by mohla navázat a diváky dostat do varu ještě víc.

Když tedy Bert pozval na pódium Natashu s její jízdou, asi nikdo nečekal, jak divoká bude. Natasha přiběhla na stage a před zraky všech začala tančit. Nejprve si svlékla kožíšek, pak ramínka na kombinéze a všichni jen nevěřícně zírali, co bude následovat.

Komička ovšem nevycouvala a nakonec shodila i košili, načež před publikem stála stejně jako její předchůdce od pasu nahoru nahá. Publikum i Berta naprosto odrovnala! Mrkněte se i vy, jak to Natasha na pódiu rozjela!

Související témata:
Natasha Leggero
Stand-up comedy

Reklama

Další články

Načítám