Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Kateřina Wohlmann Votavová (37) proslula jako modelka spodního prádla. Pyšní se totiž výstavními křivkami. K tomu jí ale občas dopomáhá i její jídelníček, který by jí moc lidí nezávidělo. Má totiž v jídle kvůli zdravotním důvodům mnoho omezení.

Já jsem bezlepek, bez laktózy a dvacet let vegetarián. Trošku to jakoby nedodržuji, ujíždím občas i na tom lepku a na laktóze, ale snažím se to držet,“ svěřila se Kateřina Super.cz na akci jednoho velkého potravinového řetězce.

Zároveň miluje sladké, což je při pohledu na její tělo až k neuvěření. „Třeba maso je dietnější než náhražka masa. Člověk, když nejí maso, nemá tolik bílkovin a má rychleji hlad. Takže já se pořád cpu a doháním to sladkým. Tak asi mám dobrou genetiku a taky cvičím,“ smála se modelka.

Kateřinin muž ale kvůli jejímu omezení rozhodně nestrádá. „Manžel je masožrout a kamarády taky nemůžu pohostit tofu. Já miluju vaření. Hodně vařím a peču. Miluju připravovat guláše, steaky, masové pokrmy. Mě to baví víc, než když si vařím pro sebe vegetariánské pokrmy,“ doplnila Kateřina během našeho rozhovoru.

Reklama

Další články

Načítám