Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Britská krasavice Kelly Brook (44), jejíž kalendář patří každoročně k tomu nejlepšímu, co si pánové mohou pověsit na zeď, se v neděli večer účastnila galavečera Brilliant is Beautiful v londýnském hotelu Claridge. Na akci se objevila i se svým partnerem Jeremym Parisim. Brook se díky třpytivé róbě stala ještě nepřehlédnutelnější, než tomu bývá jindy, a vůbec neřešila, že v šatech ještě víc vyniknou kila, která během více než ročního vztahu s pohledným Francouzem nabrala.

Bystrým fotografům a novinářům zároveň neušel ani fakt, že se Kelly na prsteníčku třpytí nový diamantový prsten, což vyvolalo dohady, zda náhodou v posledních dnech nedošlo i na zásnuby.

Pro vnadnou modelku by přitom byly už třetí. O ruku ji v minulosti požádal už herec Billy Zane a fitness model David McIntosh, ke svatbě ale ani v jednom případě nedošlo. Že by se tentokrát zadařilo a z Kelly se nakonec stala nejen vdaná paní, ale třeba i maminka?

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám