Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Modelka a moderátorka Kristýna Schicková byla tentokrát ve společnosti naprosto nepřehlédnutelná. Krásná brunetka se totiž oblékla do zlatého modelu, který se skládal z titěrného topíku, jež připomínal spíš podprsenku, a dlouhé sukně. V tomto případě tak opět vynikla i její bezchybná postava.

„Cítím se v tom nádherně, padlo to přímo na mě. Myslím si, že teď po dětech mám tu postavu docela dobrou, a myslím si, že by byla škoda, abych ji zahalovala do nějakých oversized věcí, i když je mám ráda,“ prozradila Kristýna Super.cz s úsměvem.

Pokud jde o příchod vánočních svátků a oslav, které jsou s tímto obdobím spojené, tak se o svou figuru nestrachuje. Nejen kolem synů má totiž tolik pohybu, že pojídání cukroví a ostatních dobrot neřeší.

„Dopřávám si během celého roku, Vánoce pro mě nejsou obdobím obžerství, samozřejmě všude ujídám a ochutnávám, ale ty děti dají zabrat. Chodíme pořád na procházky a neustále něco děláme, takže to zase spálím,“ prozradila maminka synů Eliota a Liama, se kterými se už pomalu připravuje na příchod Ježíška.

Reklama

Další články

Načítám