Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Dovolenou snů si aktuálně užívá kráska z Love Islandu Gabriela Gašpárová (23). S přítelem Petrem Havránkem, kterého potkala před dvěma lety v televizní reality show, si sexy brunetka užívá na Maledivách.

Z exotické dovolené sdílí Gabriela nejen fotky dlouhých pláží a průzračného moře, ale před objektivem ve velké většině pózuje především ona sama. Loni v lednu absolvovala Gašpárová reoperaci svých vnad, se kterými nebyla spokojená. „Měla jsem velké jizvy, o které jsem se ale špatně starala, a navíc, jak jsem hodně zhubla, tak tvar ani velikost už nebyly dobré,“ prozradila Super.cz důvod operace.

V titěrných bikinách, kterých si vzala na dovolenou vícero, se už několikrát pochlubila svým hrudníkem. Za provokativní fotky v plavkách to ale nyní od svých fanoušků schytala. Studenou sprchu ale nedostala za svůj dekolt, nýbrž za spodní díl plavek.

„To je tragédie ty plavky,“ napsal jí jeden ze sledujících na sociální síti pod snímky v zelených bikinách. „To je móda dneska, spodek jak plíny, vytáhnuté pomalu ke koz.., úplně to kazí tvar postavy,“ přidala se jedna z fanynek. „Svět se opravdu v pr… obrací, plavky, co vypadají jak špatně sešité slipy. A to, kam až je dneska aspoň na sítích jsou lidi schopný vytáhnout, je peklo,“ musel fotku v bikinách okomentovat další ze sledujících.

Fanoušci se shodli v jednom, Gabriela má krásnou postavu, spodní díl plavek se jim však většinou nelíbil. „Krásná žena, jen by to chtělo lepší plavky,“ stálo v další zprávě. „Vršek plavek dobrý, ale spodek příšerné,“ napsali Gabriele, která hodnocení svého modelu nechala bez odpovědi.

Reklama

Další články

Načítám