Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Ještě, než Adéla Gondíková (50) naskočila do natáčení Ulice, stihla s manželem Jiřím Langmajerem (57) vyrazit na dovolenou. Manželský pár rád cestuje do exotických krajin, ale nevynechávají ani hory, které si herec nyní oblíbil. Na vysokohorské túry ale novou hvězdu nekonečného seriálu nedostane.

„Máme už zahraniční dovolené za sebou, teď už jsme jen doma, máme kolem domečku trochu práce, takže se snažíme být tady a se psem. Zahradníka máme, sami bychom to nezvládli, dlouho jsme tady nebyli,“ svěřila se Super.cz Adéla Gondíková na tiskové konferenci televize Nova.

Tam ji Jiří Langmajer doprovodil a od sebe se takřka nehnuli ani na krok. Po 4 letech v manželství vedle sebe stále září. Adéla se svým mužem ráda absolvuje daleké cesty k moři, do jeho nového koníčku se však uvrtat nenechá.

„On má teď choutky na velké vejšky a tam já tu touhu nemám. Mně stačí Krkonoše. Nemám touhu někam jít s batohem a spát tam s padesáti lidmi, to jsem radši na hotelu, kde se v klidu vysprchuji a jdu druhý den další túru. Tam jsem ještě nedospěla, spát někde pod stanem, ale lidi říkají, že je to dobrý ráno v tom zpoceným jít dál,“ řekla se smíchem herečka, která se už od září objeví na obrazovce.

„Ta nabídka té role byla nesmírně zajímavá a já se s ní nikdy nesetkala, tak jsem si říkala, proč to nezkusit, je to zajímavé,“ svěřila se Adéla, která stále nemůže o své postavě nic říct. „Bylo mi řečeno, že o tom ještě mluvit nemohu, ale od září tam budu,“ dodala s úsměvem.

Reklama

Další články

Načítám