Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Ester Ledecká se dočkala velké pocty. Jak už Super.cz informoval, česká sportovkyně převzala z rukou španělského královského páru trofej Evropské unie. Konkrétně pohár, který náleží nejlepším sportovcům Evropy.

„Cena pro nejlepšího sportovce Evropy. Děkuji španělské královské rodině za vřelé přijetí a gratuluji všem oceněným. Bylo mi ctí!“ napsala Ester Ledecká na sociálních sítích k několika fotografiím z ceremoniálu v paláci El Prado na severu Madridu.

Na místě nebyla Ester sama, podpořit ji přijel i její partner, tenista Robin Staněk, se kterým tvoří už několik let pár. Česká sportovkyně si soukromí střeží, společné fotky tedy nesdílí, avšak Robin si na své sociální sítě přidal „úlovek“ ze španělského paláce, snímek se španělským tenistou Carlosem Alcarazem, který si také přebíral trofej.

„Kdysi dávno v Madridu,“ uvedl Robin Staněk k fotografii, kterou mu Ester Ledecká okomentovala srdíčkem. V galerii se podívejte, jaký fešák je jejím partnerem.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám