Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Před pár dny se Česko dozvědělo, v jaké finanční kondici se aktuálně nachází milovník luxusu Mirek Dopita. Podle jeho manželky Agáty Hanychové (39) má na tom lví podíl její expartner Jaromír Soukup (55).

„Je ironií osudu, že informace o exekucích a údajných dluzích mého muže rozesílá někdo, kdo sám dluží, navíc rozhodně ne málo,“ řekla nám influencerka s tím, že tuto kauzu podle ní rozdmýchal její bývalý.

„K získávání informací o exekucích kohokoli slouží exekuční rejstřík, nikoli Jaromír Soukup. Za to, že v něm figuruje pan Dopita, nemohu já, ale pan Dopita. O poměrech pana Dopity nevím zhola nic, tudíž nemohu nic říkat,“ napsal Super.cz mediální magnát, který od celé záležitosti dává ruce pryč.

„Co se kde povídá (a že se toho povídá) o jeho poměrech, mne nezajímá a nijak se tím nezabývám. Neustálé snahy paní Dopitové mne dehonestovat nekomentuji ani na ně nijak nereaguji a reagovat nebudu,“ dodal Soukup. V tu chvíli možná řekl víc, než chtěl. Nebo to byl pečlivě promyšlený tah, když naznačil pestrou minulost i přítomnost manžela své bývalé lásky?

„O finančních záležitostech svého muže samozřejmě vím, není to žádný kostlivec ve skříni. Už se to řeší, nějakou chvíli ale trvá, než se ty exekuce, které jsou zaplacené, z rejstříku vymažou,“ vysvětlila Hanychová.

Věci se daly do pohybu evidentně dost rychle, aktuálně už Dopita, který má mít trvalé bydliště na Úřadě městské části Prahy 6, v žádném exekučním řízení nefiguruje. Fanoušky zajímalo, kdo údajné pohledávky Dopity zaplatil. Byla to jeho žena? To by se samozřejmě nabízelo. Ona sama to ale popírá.

„Ještě bych ráda zmínila, že jsem na to nedala ani korunu,“ dušovala se influencerka, která je jistě ráda, že má její muž zase čistý stůl.

Další články

Načítám