Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Léto už sice končí a také snímků celebrit v bikinách pomalu, ale jistě ubývá. To, že jsou plavky se zvířecími vzory stále trendy, ukázaly známé krásky zcela jasně. Letos v nich totiž oslňovaly nejen v Česku, ale také za hranicemi.

Sexy snímky se pochlubila Denisa Nesvačilová (32), která si užila dovolenou u moře se svou maminkou. Krásná herečka fanouškům poslala pozdravy právě v leopardích plavkách, ve kterých vyniklo její štíhlé tělo.

Zasloužený relax u moře si dopřála také Aneta Vignerová (36) s manželem Petrem Kolečkem. I modelka si oblíbila bikiny se vzorem šelmy, ve kterých se zvěčnila a zdůraznila své skvostné křivky.

Hned několik modelů plavek s motivem zvířecí kůže má v šatníku herečka Kateřina Brožová (56), která si užívá volné chvíle na Orlíku. Tam si dopřává nejen relax se svými čtyřnohými miláčky, ale také rybaří. Není se čemu divit, že jsou muži z herečky doslova paf.

Podobné bikiny, které vyzařují sebevědomí a určitou divokost, letos oblékly také moderátorka Iva Kubelková (46) a její dcera Natálie Jirásková (19), dále modelka Natálie Kočendová (24) nebo podnikatelka Veronika Kopřivová (33).

Reklama

Další články

Načítám