Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Na tanečním parketu StarDance tráví Iva Kubelková (46) denně několik hodin. S tanečníkem Martinem Prágrem naplno naskočili do trénování a modelka a moderátorka má za sebou první odřeniny a menší zranění.

Vděčná je za každou lekci, kterou v posledních letech odcvičila. „Musím říct, že každá hodina, kterou jsem za poslední dva tři roky odcvičila, kdekoliv, ať už to byl kruháč, cokoli, tak se mi zúročuje a jsem za to vděčná,“ svěřila se Super.cz Iva, která sice tančí jen pár týdnů, na parketu už umí rozvlnit své štíhlé tělo jako profesionálka.

„Říkám si, že to není tanec, ale vrcholový sport, je to náročné, zatím mi to utrpení vyvažuje ta radost z toho tance,“ svěřila se Iva, která chodí z tanečního parketu domů utahaná. Tanečník Martin Prágr nešetří ani sám sebe. Tím, že za necelé dva měsíce přijde první přímý přenos, se ještě nestresují. „Zatím nám to nepřijde, zatím si tady poskakujeme a dobijeme se tak, že si ráno říkám, jestli jsem na soustředění, ale nepřijde nám, že byl měl nějaký přímý přenos přijít,“ prozradil nám tanečník.

Moderátorka a modelka si letos začátkem roku ošklivě poranila rameno, sama měla před zkoušením obavy, jak vše bude zvládat, ale nedávné vykloubené rameno ani koleno ji nelimitují. „Je to zvláštní, kromě mého operovaného kolene a nedávno vykloubeného ramene, o kterých vůbec nevím, mě bolí úplně všechno,“ dodala se smíchem Iva.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám