Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Prodloužit si léto u moře se rozhodla Dominika Mesarošová (38). Přestože jsou roky, kdy se sexbomba pravidelně ukazovala na módních přehlídkách, už pryč a věnuje se zejména podnikání, v plavkách se má stále čím chlubit. Provokativní pozdrav z Maroka tak rozhodně stojí za to.

Z dovolené se blondýnka pochlubila fotkou v sexy modelu. V průhledných plavkách přes jedno rameno předvedla figuru, na které pravidelně dře, a v sexy vršku se jí sotva podařilo uhlídat vše na svém místě. „Krásné tělo a prsa a plavky, mladá holka může závidět,“ vyslechla si Mesarošová na sociální síti pochvalu od svých fanoušků.

Dominika odletěla za letními teplotami se svým synem Eliánkem, který letos oslavil páté narozeniny. Cestují spolu pravidelně už od jeho narození a modelka si svého malého parťáka nemůže vynachválit. „Všude dobře, doma nejlíp, to se určitě nikdy nezmění a vždy se ráda vracím domů,“ svěřila se Super.cz Dominika a dodala: „Když hodně cestujeme, tak člověk vidí, jak se tady u nás máme pořád ještě dobře, takže si toho nesmírně vážím. Vedu k tomu i syna, aby viděl, co tady máme, aby si nestěžoval. Hrozně rádi cestujeme a Eliánek letěl už po čtrnácté, je zvyklý a miluje to,“ řekla nám Mesarošová, která má doma malého cestovatele.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám