Hlavní obsah
Článek

Lamač dívčích srdcí, charismatický britský zpěvák Robbie Williams (50), šokoval své fanynky odzbrojující upřímností. V otevřené zpovědi, kterou citoval deník The Sun, totiž přiznal, že měl vážné problémy v milostném životě.

Kvůli nedostatku mužského hormonu testosteronu se jeho sexuální energie téměř rovnala nule. Lékaři mu nyní zvyšují jeho hladinu pravidelnými injekcemi. „Změnilo to můj život. Cítím, že nabírám druhý dech,“ tvrdí nyní.

Testosteron Robbiemu dvakrát týdně píchá jeho krásná manželka, americká herečka Ayda Field (32), s níž se zpěvák oženil loni.

Na důvod jeho problémů přišel losangeleský lékař, k němuž si muzikant přišel pro dávku růstového hormonu. Ten hollywoodské celebrity houfně užívají, aby po něm vypadaly mladší. „Zlepšuje to jejich zdraví, paměť, vlasy i kůži,“ vysvětlil Robbie.

„Šel jsem k hollywoodskému doktorovi. Udělal mi krevní testy. Když jsem si přišel pro výsledky, řekl mi, že nepotřebuji růstový hormon. Hladinu testosteronu jsem měl prý na úrovni stoletého muže,“ přiznal zpěvák. „V tu chvíli do sebe vše zapadlo. Bylo to něco jako osvícení,“ uzavřel.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám