Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Herečka Angie Harmon (51), kterou diváci znají hlavně ze seriálu Rizzoli & Isles: Vraždy na pitevně, na své sociální síti zveřejnila šokující oznámení. Během velikonočního víkendu měl jejího psa zastřelit doručovatel jídla. Situaci samozřejmě řešila i policie.

Milovníci zvířat by si snad následující řádky ani neměli číst. Herečka Angie Harmon se světem sdílela zprávu o tom, co se stalo u ní doma v Severní Karolíně přímo ve chvíli, kdy byla uvnitř se svými třemi dcerami. „O tomto velikonočním víkendu muž z firmy Instacart, který nám dovážel potraviny, zastřelil našeho drahého Olivera. Vystoupil u auta, doručil jídlo a POTOM našeho psa zastřelil. Naše kamera se zrovna nabíjela v domě, což viděl, a věděl, že tím pádem nemůže být natočen. Policie ho nechala jít, protože tvrdil, že to byla sebeobrana. Neměl na sobě škrábnutí ani kousnutí a neměl roztrhané kalhoty,“ popsala incident herečka.

Podle ní navíc muž používal identitu jiné doručovatelky jménem Merle. „Neustále opakoval: ‚Ano, zastřelil jsem vašeho psa, ano, udělal jsem to.‘ Jsme traumatizovaní a naprosto zničení ze ztráty člena naší rodiny,“ uvedla na Instagramu.

Později se k celému incidentu vyjádřilo i vedení společnosti, kde muž pracoval. „Byli jsme hluboce zarmouceni a znepokojeni, když jsme slyšeli o tomto incidentu,“ uvedl Instacart v prohlášení. „Netolerujeme násilí jakéhokoli druhu a účet doručovatele byl na naší platformě okamžitě pozastaven. Byli jsme v přímém kontaktu se zákazníkem a spolupracujeme s orgány činnými v trestním řízení na jejich vyšetřování.“

Dle policie v Charlotte-Mecklenburg muž uvedl, že když doručoval jídlo, napadl ho pes, na kterého jednou vystřelil. V domě byl prý přítomen i další pes, ale ten neútočil. V souvislosti s incidentem nebylo vzneseno žádné trestní oznámení a policie ani nehledá další viníky. Herečce tak po velikonočním víkendu zbyly jen oči pro pláč.

Další články

Načítám