Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Zpěvačka Dominika Hašková (29), dcera Dominika Haška, byla ve společnosti k nepoznání. Na 33. ročníku Cen Anděl dorazila poprvé s jinou barvou vlasů, než na jakou jsme u ní zvyklí.

Já jsem si nikdy nebarvila hlavu a dneska jsem si říkala, že to nafejkuju. Je to zajímavý, možná něco takového udělám opravdu, ale ne až tak, aby by z toho mamka neměla panickou hrůzu, ale je mi 29, tak na to bych se už mohla vykašlat,“ smála se Dominika během rozhovoru pro Super.cz.

Inspiraci ke svému outfitu našla u amerických hudebníků. „Dneska jsem sledovala a myslela na skupinu My Chemical Romance a někomu to zas může připadat jako styl Billie Eilish,“ mrkla na nás Dominika.

Zpěvačka má nyní plné ruce práce. S kapelou se už nemůže dočkat, až zase vyjede před diváky. „Jsem zavřená ve studiu, což je teďka těžké, protože je konečně hezky. S kapelou We are Domi jsme minulý týden vydali nový singl a připravujeme se na fesťáky,“ doplnila Dominika v našem rozhovoru.

Reklama

Další články

Načítám