Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Herečka Nikol Kouklová má srdce ze zlata, už roky se věnuje charitě. Pojedenácté například připravila vánoční trhy, které pomáhají nadaci Slunce.

„Potkáme se tady s kolegy a kamarády z divadla, nakoupíme cukroví, vánoční výzdobu, vypijeme svařák, takže je to opravdu hezká tradice,“ řekla Super.cz Nikol.

Akce, na které se prodávaly výrobky od klientů nadace, se zúčastnila i hereččina fenka Amy, kterou si Nikol před rokem pořídila s manželem Karlem Heřmánkem ml. Zajímalo nás, jestli si na pejskovi trénují starost o případného potomka. „Říká se, že pes je vlastně takový předskokan dítěte. Amy je náš člen rodiny, patří k nám a užíváme si zatím tohohle chlupatého miminka,“ řekla zrzka.

Nikol v současné době působí v Divadle Bez zábradlí, které vede její tchán a tchyně Karel (76) a Hana (61) Heřmánkovi. Objevuje se i s manželem Karlem Heřmánkem ml. v představení Hra, která se zvrtla, kterou režíruje právě jeho tatínek. Zeptali jsme se Nikol, jaké to je, nechat se režírovat vlastním tchánem.

„Karel je herec a režisér, který je precizní, a to samozřejmě vyžaduje i od herců, které režíruje, takže ta spolupráce s ním je příjemná ve chvíli, kdy je člověk opravdu připravený. Když někdo přijde na zkoušku pozdě a není připravený, tak to lítá,“ rozesmála se a dodala, že přes respekt, který budí, dokáže ale každého, kdo je připravený, pochválit.

Má od něj krásná herečka, jakožto snacha, nějaké rodinné úlevy? „Ne, to absolutně ne. Na tohle se nehraje. V divadle by měl platit nějaký profesionální přístup a to on samozřejmě vyžaduje, ať je to rodina, nebo ne,“ uzavřela Nikol.

Reklama

Další články

Načítám