Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Snacha herce Miroslava Donutila, brunetka Sára Affašová, která se loni v červenci provdala za jeho syna Martina, překvapila na sociálních sítích. Herečka obvykle odvážnými snímky šetří.

Tentokrát se ale odvázala a publikovala fotografie, na nichž má sice na sobě džíny, ale nahoře je bez. Sice své vnady zakrývá bujnou tmavou hřívou a rukama, ale prostor pro fantazii tady rozhodně je. Takhle ji obvykle vídá jenom její muž.

Sára fotografie spojila s postem, v němž se zamýšlela nad ženskostí a její křehkostí. „Být ženou pro mě znamená víc než kdy dřív. Ženskost je něha a síla zároveň. Je to láska nejen k sobě samé. Je to bezpodmínečnost, kterou umíme dávat. Je to také velká bolest, křehká citlivost a nezvladatelné, plné emoce. Jsem vděčná za to, co si umíme navzájem dát, často jsem i zklamaná a stydím se za to, co si dokážeme navzájem působit. Ale jste to Vy a jsem to já. Jsme to my,“ napsala svým sledujícím, jejichž počet se blíží sto tisícům.

Pokud chcete Sáru vidět naživo, ideální jsou představení v Městských divadlech pražských, kde hraje i se svým manželem. Objevila se také ve filmu Hranice lásky anebo v televizních seriálech Specialisté, Co ste hasiči anebo Rapl. Letos by se měl na obrazovkách objevit i mysteriózní seriál Za domem v lese, kde se objeví vedle svého manžela i tchána.

Reklama

Další články

Načítám