Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Moderátorka Nikol Moravcová (36) a její kamarádka, modelka Michaela Štoudková (38), zažily pořádný adrenalin.

Obě krásky vyrazily relaxovat do aqualandu nedaleko Brna, takže si přítomní pánové přišli vskutku na své. Nejenže mohli obdivovat dokonalé postavičky půvabných dam, ale navíc sledovali, jak sličné krásky řádí na U-rampě na tobogánech.

„Jely jsme si s Míšou užít trochu legrace, zatímco já adrenalin vyhledávám, ona je v tom tak trochu poseroutka, nechala se přemluvit a pak šla do toho se mnou,“ prozradila Nikol Moravcová, která si kromě adrenalinu dopřála i relax v duchu římských lázní.

„Je to super, když ten adrenalin člověka našlápne, v osmnácti letech jsem skákala bungee jumping, pak jsem zkusila tandemový seskok i létání ve vzdušným tunelu,“ pochlubila se Moravcová svou dobrodružnou povahou.

I když na okolí může působit jako živel, doma má prý ráda vánoční klídek a pohodu. „Už jsem pekla vanilkové rohlíčky a chystám se péct i další druhy vánočního cukroví. Vánoce chci strávit ve Špindlerově Mlýně v rodinném kruhu, budeme jezdit na snowboardu a odpočívat s přítelem,“ prozradila své plány.

Vánoční dárky prý má už všechny nakoupeny, takže ji šílené běhání po obchodech naštěstí nečeká. „Vánoční dárky jsem nakoupila během mojí dovolené, když jsem byla na východním pobřeží USA. Je prima vždy na podzim takto vyjet a nakoupit v zahraničí, přivezla jsem kufr dárků, takže teď jsem v klidu,“ uzavřela sympatická moderátorka.

Reklama

Další články

Načítám