Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Přestože byla vždy považována za symbol krásy a sexappeal z ní doslova čišel, ne vždy byla se svou postavou krev a mléko úplně ‚v pohodě‘. Anglická modelka Kelly Brook (44) se své tvary, které se navíc věkem zaoblily, naučila milovat až s tím správným člověkem po svém boku.

Čtyřiačtyřicetiletá Kelly, která rok co rok fotí sexy kalendáře, prozradila, že se dnes cítí sebevědoměji než kdysi a že se nesnaží nijak hubnout, pouze si udržuje zdravou váhu a kondici.

„Nechci mít velikost nula. Nechci si dávat nedosažitelné cíle. Teď jde jen o to být nejlepší verzí sebe sama,“ říká kráska, která odhalila mimo jiné důvod, proč si myslí, že i 23 let poté, co nafotila první kalendář, jdou ty její stále na dračku. „Asi je to proto, že nejsem hvězda z Love Islandu,“ narážela Kelly na to, že ve známé televizní soutěži mají dívky vesměs dost podobné štíhlé postavy mnohdy s umělými ňadry.

Právě Kelly je proslulá tím, že je na ní vše přírodní a křivky má odjakživa. A přestože Kelly má obdivovatele i obdivovatelky všude po světě, Katie Price mezi ně rozhodně nepatří. O Kelly dokonce kdysi prohlásila, že je heffer, tedy v překladu něco jako sádelnice, či tlusťoška.

Kdo je ale pochopitelně velkým fandou modelčiných křivek, je její manžel Jeremy Parisi.„Jeremy je Ital, takže se mu líbí velký zadek a velká prsa, takže můžu být v pohodě,“ říká Kelly a dodává: „Jsem spokojená a sebevědomá a nemyslím si, že by si můj manžel všímal mé váhy, i kdyby kolísala. Hlavní je, abyste se vy sami cítili dobře,“ dodává.

Reklama

Další články

Načítám