Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Podzimní prázdniny strávila česká Edith Piaf Radka Fišarová (46) se synem Oskarem v Chicagu, kam byla pozvána na Czech Day k výročí 28. října.

Radka si pobyt za velkou louží užila, víc ale její syn, protože se zrovna v tomto období v USA slavil Halloween. „Pro Oskyho to byl největší zážitek. Tam se to slaví ve velkém. Na každém kroku je dýně a kostlivci a nespočet dětí i dospělých v maskách,“ svěřila své pocity zpěvačka Super.cz.

Zpěvačka nebyla ve městě poprvé, ale znovu jí učarovalo. „Výhled na noční Chicago z jednoho z nejvyšších mrakodrapů z celých Spojených států se zkrátka neomrzí.“

Návrat do Česka byl ale velmi smutný. Během jejich pobytu za velkou louží totiž zpěvačce umřel tatínek. Strašlivou zprávu se dozvěděli až po příjezdu. „Doma nás čekala už jen Oskyho babička. Děda byl pryč. Moc jsem věřila, že se ještě alespoň obejmeme, ale už jsme to prostě nestihli. Říká se, že dokud máme oba rodiče, tak jsme stále děti. Ode dneška jsem tedy napůl dospělá,“ uvedla Fišarová.

Reklama

Další články

Načítám