Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Zpěvák Nick Carter známý z chlapecké kapely Backstreet Boys prožívá smutné vánoční svátky. Rok po úmrtí jeho bratra Aarona (†34) zemřela i jeho sestra Bobbie Jean. Bylo jí pouhých jednačtyřicet let.

Nick Carter přišel už o třetího sourozence. Před jedenácti lety totiž zemřela i jeho sestra Leslie, která byla maminkou teprve desetiměsíční dcery. Úmrtí Bobbie Jean potvrdila webu TMZ.com její maminka Jane. „Jsem v šoku z náhlého úmrtí mé dcery, je strašné, že se mi něco takového stalo už potřetí, budu potřebovat čas, abych zpracovala tuto drsnou realitu, dopřejte mi prosím čas truchlit v soukromí,“ nechala se slyšet Jane Carter. Stejně jako u Leslie, i Bobby Jane má dceru. Osmiletá dívenka navíc před časem přišla o otce.

„I přesto, že je pro mě obtížné vyrovnat se se smrtí svého dítěte, pro malé dítě je mnohem těžší vyrovnat se s tím, že přijde o rodiče,“ dodala zdrcená matka.

Bobbie Jean zemřela v sobotu ráno na Floridě. Příčina smrti není zatím jasná, některé zdroje mluví o zástavě srdce. Bobbie Jean před lety působila jako stylistka svého bratra Aarona, objevila se také v reality show House of Carters. Letos měla problémy se zákonem, v červnu ji zatkla policie, když kradla v obchodě. V její kabelce pak policie našla nádobku s opiátem.

Samotný Nick Carter má ještě sestru Leslie. Loňská smrt Aarona Cartera, který měl problémy s drogovou závislostí a řešil také psychické problémy, Nicka velmi zasáhla. Hned druhý den se na koncertě své kapely Backstreet Boys rozplakal. „Mé srdce je dnes zlomené. Přestože jsme s bratrem měli komplikovaný vztah, má láska k němu nikdy nevyhasla. Vždy jsem doufal, že se jednou bude chtít vydat zdravou cestou a nakonec najde pomoc, kterou tak zoufale potřeboval,“ nechal se slyšet. Rok po jeho skonu pak přišla další rána.

Související témata:
Bobbie Jean Carter

Reklama

Další články

Načítám