Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Michaelu Badinkovou (45) čeká pauza od natáčení Ordinace v růžové zahradě 2. Usměvavá blondýnka z této změny ale rozhodně nesmutní a užívá si volna, které tím získala.

Návrat do divadelní sezony byl pro mě velmi hezký a pozvolný. Mám teď s natáčením Ordinace pauzičku, takže se můžu věnovat plně zkoušení v divadle a rodině,“ svěřila se Super.cz.

Není tak divu, že i s podzimem, který klepe na dveře, herečka září opálením. „S rodinou jsme byli u moře, v horách, ve Slovinsku, v Řecku, na chalupě, na Slovensku, takže jsme se nezastavili. Já jsem jako matka pořád jenom balila, prala. Stálo to ale za to, protože si myslím, že to byly krásné zážitky.“

My jsme si s Míšou povídali během focení plakátů k nově připravované komedii Zlatíčka pražského Divadla Metro, která bude mít premiéru 20. listopadu. S herečkou se na jevišti ukážou například Milan Peroutka (34) nebo Sabina Laurinová (52).

Příběh vtipným způsobem mapuje výchovu a dospívání ratolestí. A jak by se herečka ohodnotila jako maminka v soukromém životě? „Já jsem taková matka kámoška, a zároveň se snažím o vzájemný respekt. Můžeme si důvěřovat, a tak i případné problémy se dají řešit snáz,“ dodala Michaela Badinková.

Reklama

Další články

Načítám