Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Mysteriózní thrillery se v Česku příliš často netočí. Není divu, že si to na premiéru jednoho takového namířila celá řada hvězd. Na Smršť byl zvědavý i jeden z nejvytíženějších herců současnosti Jan Nedbal (33), který vzal do kina svou partnerku. Svou drahou polovičku si přivedla i herečka Monika Timková (33). Kdo další na česko-slovenský snímek dorazil?

Zatímco na Českých lvech dělal Nedbal (33) partu hlavně se svým dlouholetým kamarádem, donedávna i spolubydlícím a také parťákem Oskarem Hesem, na premiéře Smršti měl oči jen pro svoji partnerku. Však jim to spolu taky náramně ladilo a slušelo.

Nejinak tomu bylo i v případě Timkové, které dělal společnost její partner hokejista Daniel Přibyl. Sama nepřišla ani hvězda Ulice Markéta Stehlíková.

Té dělal společnost vysoký fešák, v němž pozorní hosté rychle identifikovali herce Václava Šandu. Pro úplnost a pořádek jen dodejme, že v tomto případě nešlo o nový pár českého showbyznysu. I když by jim to spolu seklo, jsou ti dva jen kamarádi.

To hvězda sci-fi snímku Bod obnovy Andrea Mohylová dorazila sólo. Fakt, že přišla sama, jí ale na náladě neubral, naopak. Alespoň se mohla plně soustředit na film, v němž hlavní role ztvárnili Aňa Geislerová (48) a Tomáš Maštalír.

Reklama

Další články

Načítám