Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Loni byli pánové na Českém slavíku snad ještě kreativnější než dámy a ani letos se od nich nechtěli nechat zahanbit. Vzít na sebe „obyčejný“ smoking už je u umělců prostě nuda. Někteří byli velmi kreativní, jiní se zase drželi svého běžného oblečení a na zadaný dress code black tie rezignovali.

Milovníky neotřelých a výrazných kousků jsou bezpochyby zpěváci Vojtěch Dyk Richard Krajčo (46). Zatímco Dyk zvolil oblek ve velmi pestrých barvách, Krajčo se ohledně svého outfitu poradil se stylistou Dušanem Chrástkem. Od návrháře Jakuba Ponera si nechal sako se zajímavým akcentem na rameni ušít zlatý slavík Marek Ztracený. Leoš Mareš pro změnu místo saka zvolil luxusní koženou bundičku. Barevné sako oblékl Petr Bende.

Stříbrný vesmírný oblek měl na večer připravený zpěvák Jan Bendig, který loni vynesl model s vlečkou. Nestihl v něm ale projít ani červený koberec, protože ho neznámý útočník posypal moukou. Sotva se stihl doma převléknout do usedlejšího modelu, aby dorazil včas na vystoupení s Monikou Bagárovou. Velmi kreativní ve svých outfitech byli letos také pánové z kapely O5 a Radeček. Zato vítězná kapela Kabát ani „bramboroví“ Chinaski se s módou moc nepárali.

Na to, jak se pánové oblékli, se podívejte v naší fotogalerii.

Reklama

Další články

Načítám