Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Jehovista Martin Konečný trpí čím dál více. Poslední týdny ho trápí problémy s hemoroidy a má velké bolesti. Dny tráví v nemocnici, kam produkce soutěžící v případě potřeby dopraví, musel vynechat i některé soutěže, většinu dne leží a tiše trpí.

"Je bojovník. Obdivuji ho, smekám před ním klobouk. Takový problém mít a bojovat, ležet na deskách, a ani nepípnout... Slyšíme ho, jen když má velké bolesti. Ale nestěžuje si," řekla Johanka Adamovi na výletě do hlavního města, který vyhrála jako odměnu.

"Vím, že ve hře chce pokračovat, i když má velké bolesti. Jednou nohou je venku ze hry kvůli zdravotnímu stavu. A stejně bojuje," dodává Johanka, která se rozhodla Martina zachránit a věnovala mu svoji skrytou imunitu na kmenové radě.

Martina tak nemohl zbytek kmene poslat do duelu, který by se mu kvůli jeho zdravotnímu stavu stal osudným. Soutěž po duelu s Tomášem Weimannem opustil Josef Kůrka.

Reklama

Další články

Načítám