Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Fanoušci topmodelky Michaely Kociánové (35) si svou krásku na obrazovkách moc neužili. Ve slovenské obdobě StarDance, s názvem Let's Dance, před měsícem vypadla jako první. Po konci v soutěži se nechala slyšet, že je jí to líto, ale zároveň si uvědomuje své nedostatky.

Zmíněné nedostatky má maximálně tak v pohybu. Její tělo se totiž pyšní stále dokonalými křivkami, ze kterých její sledující na sociální síti šílí. A je jasné, že chtějí vidět mnohem víc! Kráska po neúspěchu v taneční soutěži odjela do teplých krajin a chlubí se fotkami z pláže.

Tep fanouškům zvýšila zejména fotkou, na které si sundala svršek bikin a vyfotila se. Bohužel pro mnohé pouze zezadu. „A co se takhle vyfotit zepředu pro nás, hm?“ reagoval hned jeden z fanoušků, který pocítil zklamání z toho, že nevidí víc.

Následovala ale další fotka, na které se kráska ukázala v bikinách v sexy póze. Opřena o dřevěné zábradlí Míša opět poškádlila představy svých sledujících. Pokud byste ale chtěli topmodelku potkat někde v tropických krajinách, nebudete to mít lehké. Nevydrží totiž příliš dlouho na jednom místě a ráda přejíždí z místa na místo. „Když jsem někde dlouho, tak už jsem nervózní. Cestování je pro mě něco, s čím jsem vyrůstala. Je to polovina mého života. Jinak to zkrátka neumím,“ řekla nedávno Super.cz.

Reklama

Další články

Načítám