Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Po delší době se ve společnosti opět objevila půvabná slovenská herečka Judit Pecháček. Byla součástí filmové delegace k novému snímku Bohdana Slámy s názvem Sucho. Hraje prý jen menší roli, ale i tak jí bylo ctí, že dostala příležitost u režiséra, jehož si váží. A čeká ji spousta novinek.

„Bohdan Sláma patří mezi oblíbené české režiséry a byla jsem šťastná, že jsem u něj roli dostala, i když jsem měla jen pár natáčecích dní. Uběhlo to velmi rychle, ráda na to vzpomínám a jsem ráda, že mě nevystřihli,“ usmívala se herečka, která si na slavnostní premiéru v kině Lucerna oblékla šaty od návrhářky Josefíny Bakošové.

Judit se předloni v srpnu vdala za kameramana Slávu Pecháčka a už uvažuje i o rodině. „Kariéra nemá přednost, necháváme to plynout,“ svěřila půvabná herečka, která se kvůli partnerovi odstěhovala ze Slovenska do Prahy, ale do své domoviny pořád jezdí natáčet. „Teď se chystá jeden česko-slovenský film,“ nemůže ještě prozradit podrobnosti.

Čeká ji ale několik dalších premiér. „V březnu bude mít premiéru film Máme, co jsme chtěli a v květnu to bude film Noční klid,“ zve diváky nejen na aktuální snímek Sucho.

Související témata:

Další články

Načítám