Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Michael Bublé (48) je pro mnohé nedílnou součástí Vánoc. Ač sám díky svému nezaměnitelnému hlasu přináší lidem pohodu, on sám před několika lety musel v životě řešit situaci, která člověka dokáže naprosto zlomit. Teď promluvil o tom, co v jeho životě zanechal boj s rakovinou syna.

Ke smutné události došlo v roce 2016, kdy tehdy tříletý Noah, kterého má zpěvák s manželkou Luisanou Lopilato, musel čelit strašlivé diagnóze - rakovině jater. Teď muzikant v rozhovoru pro podcast The Diary of a CEO řekl, že už nikdy nebude tak bezstarostný jako dřív. „Diagnóza rakoviny otřásla mým světem. Stáhla závěs z mých očí. Bylo to jako palice na moji realitu.“ Boj o život syna v něm zanechal pocity, kterých už se nikdy nedokáže zbavit.„Je pro mě výsadou existovat a bolest, strach a utrpení, které přicházejí s takovými věcmi, jsou součástí tohoto života.“

Bublému nemoc syna změnila celý přístup k životu. „Když se to stalo, procházel jsem krizí. Myslím, že jsem neměl stanovené priority. Moje rodina vždy znamenala lásku, nemyslím, že jsem byl špatný chlap, ale měl jsem klapky na očích - kariéra, jak se stát tím nejlepším, největším? Více ega, více síly,“ řek zpěvák s tím, že si v té době sliboval, že když se z takové situace dostanou, bude žít jiný, lepší život. A to také udělal.

Noah musel po diagnóze hepatoblastomu, vzácného typu rakoviny jater, podstoupit chemoterapii a radioterapii a nyní je v remisi. Chlapec má ještě další sourozence, Eliase (7), Vidu (5) a Cielu (16 měsíců).

Reklama

Další články

Načítám