Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Filmová legenda Johnny Depp (51) nejspíš svou milou pod čepec jen tak nedostane. Amber Heard prý ve svých osmadvaceti letech ještě není připravená se usadit a stát se jeho ženou. Snoubenci tak plány na veselici odkládají. Pokud by totiž chtěli dostát rčení ‚do roka a do dne‘, měli by se svatební zvony rozeznít do ledna příštího roku. Nyní je tak jasné, že se zatím další hvězdné svatby nedočkáme.

„Johnny je do ní bláznivě zamilovaný, ale v jejich vztahu panují určité zmatky. Momentálně svatba nepřichází v úvahu,“ sdělil zdroj z jejich okolí magazínu People.

Zásnuby páru s třiadvacetiletým věkovým rozdílem před necelým rokem překvapily veřejnost zvlášť proto, že Deppově ex Vanesse Paradis se herce nepodařilo dostat před oltář ani po dvou dětech a dvanácti společných letech.

Právě věkový rozdíl se prý po opadnutí největší zamilovanosti začíná projevovat nejvíc. Druzí zase mluví o hereččině zainteresovanosti ke stejnému pohlaví. Amber se sama bisexuální orientací netají, v minulosti měla hned několik vztahů se ženami.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám