Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Známý britský herec s uhrančivým pohledem Rufus Sewell a jeho přítelkyně, americká herečka Vivian Benitez, se zasnoubili! Radostnou novinu sdíleli svým fanouškům na sociálních sítích, kam umístili několik zamilovaných snímků se zásnubním prstýnkem.

Zatímco šestadvacetiletá herečka se bude vdávat poprvé, pro o tři dekády staršího herce z Iluzionisty, Prázdnin či Tristana a Isoldy se bude jednat o třetí sňatek.

Londýnský rodák známý rovněž z akční historické komedie z roku 2001 Příběh rytíře, která se natáčela v Ledči nad Sázavou, s výrazně mladší kolegyní tvoří pár již několik let, ale za tu dobu se společně na červeném koberci objevili jen párkrát a vztah se snaží držet v soukromí.

Obě předešlá hercova manželství ovšem skončila neslavně. Když si Sewell bral svou první ženu, jíž byla australská módní redaktorka Yasmin Abdallah (47), chodili spolu rovněž několik let, ale rozvod následoval po pouhém roce od svatby. S druhou ženou Amy Gardner má syna Williama (21), ale manželství jim vydrželo jen o rok déle. Desetiletou dceru Lolu má pak s expřítelkyní Ami Komai.

Související témata:
Rufus Sewell
Vivian Benitez

Reklama

Další články

Načítám