Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Americký herec Gary Busey (79) má za sebou pestrou hereckou minulost. Teď už je ale v důchodovém věku a v posledních letech se o něm píše hlavně v souvislosti s incidenty, kdy se obnažuje na veřejnosti.

Gary Busey rozhodně není mužem, který by se dal v rámci americké filmové historie přehlédnout. Zahrál si například ve snímcích Stříbrná kulka, Loupež na zakázku, Smrtonosná zbraň, Bod zlomu nebo Přepadení v Pacifiku. Za hlavní roli ve filmu The Buddy Holly Story byl nominován na Oscara. V roce 1988 měl ovšem nehodu na motorce, během které došlo k poškození předního mozkového laloku, a jeho chování se změnilo. Jeho syn si dokonce posteskl, že v té době „přišel o otce“. Není ovšem jasné, jestli se dají hercovy „prohřešky“ na veřejnosti zcela spojovat právě s touto nehodou.

V roce 2014 byl dle magazínu Page Six konfrontován ostatními soutěžícími, když se objevil v reality show Celebrity Big Brother a ve vile si stáhl kalhoty. V roce 2022 byl herec přistižen v Malibu při procházce v parku, kdy si z neznámých důvodů sundal tepláky a seděl pouze v trenýrkách. „Gary často sedí na lavičce před svým domem, medituje a dívá se na oceán. Podle našeho odhadu si možná ve svém věku uvědomil, že se nemůže včas dostat na záchod, což by vysvětlovalo, co se stalo na té lavičce,“ uvedl tehdy jeho mluvčí.

A teď jako by se situace částečně opakovala. Garyho vyfotili paparazzi poblíž novinového stánku v Malibu v Kalifornii. Herec došel až ke křoví, kde si stáhl tepláky, a následně se s úsměvem na rtech podíval přímo na fotografy, z čehož vyplývá, že si byl zřejmě vědom toho, že je v tu chvíli sledován a focen.

Snímky už se objevily v zahraničních médiích a lidé se shodují na tom, že za hercovým chováním zřejmě stojí jeho psychický stav. Někteří mu ale vysekávají poklonu a vyjadřují se ve smyslu, že stále umí žít naplno.

Související témata:
Obnažování na veřejnosti

Reklama

Další články

Načítám