Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Alicia Silverstone je sice stále herecky aktivní, největší slávu ale zažila hlavně díky rolím v komediích v devadesátých letech. Později se o ní mluvilo i v souvislosti s ne úplně běžnou výchovou jejího syna Beara. Teď se s ním pyšná maminka ukázala.

Na Alicii si lidé určitě vzpomenou díky rolím ve filmech Dožeň, co se dá! nebo Praštěná holka a také kvůli její účasti v několika klipech skupiny Aerosmith. Nikdy nepatřila k herečkám, které by na plátně ukazovaly své vnady, tělo ovšem paradoxně ukázala v celé kráse až nedávno v kampani za práva zvířat, ve které bojovala proti kožedělnému průmyslu. V životě je samozřejmě také vegankou a ke stejnému postoji vedla i svého dnes dvanáctiletého syna Beara.

Stránky bulvárních médií zaplnila Alicia před lety například ve chvíli, kdy otevřeně řekla, že synkovi, kterého má s bývalým manželem Christopherem Jareckim, předžvýkává jídlo a pak mu ho předává z úst do úst. V roce 2022 pak v podcastu youtuberky Ellen Fisher klidně vyprávěla o tom, že se svým jedenáctiletým synem stále spí v jedné posteli a připadá jí to přirozené. „Jsem přirozená a milující matka. Věřím v lásku a v přirozenost, ale naše společnost je z lásky i přirozenosti vystrašená,“ řekla herečka s tím, že na syna také nikdy nekřičí, poslouchá jeho názory a také se mu omlouvá.

Není divu, že syn má s matkou skvělý vztah a rád si s ní užil i dovolenou v Kostarice, odkud herečka sdílela několik snímků i videí. Na jedné z fotografií stojí v teplákové soupravě a bez make-upu vedle Beara, který ji už přerostl. Další snímky jsou z raftu a je také vidět, jak si Alicia, její syn a jejich přátelé užívali u řeky. „Jím vynikající jídlo… rafting v průzračné vodě… a trávím čas se svým synem. Kostarika je zatím úžasná!“ vyjádřila se k příspěvku na sociální síti.

A jak to má Alicia s láskou k mužům? Se svým bývalým manželem se rozvedla v roce 2018, od té doby neměla žádný oficiální vztah. Jak se zdá, herečce asi stále stačí trávit čas se svým synkem a na jiné vztahy se zatím necítí.

Související témata:

Další články

Načítám