Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Herečka Hayden Panettiere (29) se podle US Weekly údajně od loňského roku nevídá s dcerou Kayou (4), kterou má s bývalým snoubencem, boxerem Vladimirem Kličkem (42). S tím se rozešla loni v létě a od té doby dcera údajně žije s tatínkem na Ukrajině, odkud boxer pochází, zatímco Hayden žije v USA s novým partnerem Brianem Hickersonem.

Hickerson, který se snaží proslavit jako herec, se své lásky však zastal a vyvrátil spekulace o tom, že se herečka s dcerou nevídá. „Hayden je ve skutečnosti momentálně na rodinné dovolené s Kayou a Vladimirem, nevěřte všemu, co se píše,“ sdělil serveru Hollywoodlife.

Také tvrdí, že je Hayden skvělou matkou a vyvrátil zvěsti o tom, že hereččina rodina a přátelé mají obavy z jejího nového vztahu. „Hayden je šťastná a zdravá, stejně jako náš vztah,“ sdělil Brian, který byl Panettiere oporou během rozchodu. Začali spolu randit zhruba měsíc po něm.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám