Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Moderátorka Martina Gavriely (45) se objevila na společenské akci a nikdo ji nepoznal. Na párty vyrazila v černé paruce. Sama byla překvapená, co udělá malá změna barvy vlasů. Překvapen byl i její přítel Marcus.

"Je to zvláštní. Chodí kolem mě známí a nikdo mě nezdraví. Ale je to docela legrace," řekla Super.cz se smíchem Gavriely, která v černé paruce a růžových šatičkách vyrazila do klubu Roxbury, kde se konala párty ve stylu 80. let. A právě proto se Gavriely tak vymódila. "Návleky, tyl, pestré barvy a paruka jak z osmdesátek. Já myslím, že jsem to pojala stylově," dodala Gavriely, která klub pokřtila společně s Kateřinou Kristelovou a Evou Decastelo.

"Už jsem asi rok koketovala s tím, že bych se nechala obarvit na tmavo. Pořád mně to ale všichni vymlouvali, že budu šedá myška, tak dneska jsem si to alespoň vyzkoušela," dodala Gavriely.

A co na její proměnu říkal Marcus? "Je v Chicagu, takže dostal jen fotku v telefonu. A myslím, že by ho docela bavilo, kdybych tak přišla někdy do ložnice. Zatím jsem byla jen servírka," uzavřela moderátorka.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám