Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Breanna Lockwood (29) je bloggerkou a influencerkou z Chicaga a s manželem Aaronem (28) se snažili o miminko už od svatby v roce 2016. Podstoupila celkem sedm chirurgických zákroků, tři kola sklizně vajíček, čtyři neúspěšné transfery embryí, jednorázový i dvojitý potrat a mimoděložní těhotenství.

O své zážitky se dělila se sledujícími na Instagramu a Facebooku: „Pokusy a trápení s neplodností byly bezpochyby tím nejtěžším, co jsme v životě zažili.“

Po řadě zoufalých pokusů se ale mladému páru konečně splnil sen. A to díky Breannině matce Julii (51), která jim miminko odnosí. Breanna sdílela fotku s manželem, těhotnou maminkou a snímky z ultrazvuku. V postu oznámila, že je Julie v 17. týdnu těhotenství.

„Moje maminka nám odnosí a porodí miminko. Moje největší opora nám dala ten nejkrásnější dárek. Nosí si vlastní vnouče, moje a Aaronovo biologické dítě, jako náhradní matka,“ vysvětlila.

Julie přiznala, že ji kvůli věku odmítla řada lékařů. Nakonec je ale přesvědčily její dobrý zdravotní stav a zdravý životní styl. Julie stále závodí v atletice a dle Breanny vypadá spíš jako její sestra.

„Je v lepší formě, než když měla mě. A testy to potvrdily,“ doplnila Lockwood. Julie by měla porodit v listopadu.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám