Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Americká zpěvačka a skladatelka LP, vlastním jménem Laura Pergolizzi, představila novou přítelkyni. Překvapivě je jí česká moderátorka a královna krásy z roku 2018 Iveta Maurerová. Svůj vztah oznámily stejnou fotkou, na níž se líbají a fanouškům přejí krásné Vánoce.

„Šťastné svátky a všem spoustu lásky,“ napsala LP. Ivetin popisek se nesl v podobném duchu, přidala i hashtagy jako „láska je láska“, „moje všechno“ nebo „miluji tě“.

Iveta Maurerová je moderátorkou Víkendové snídaně na Nově, a právě tam se s LP seznámila. „Poznaly jsme se v květnu ve Snídani, kde byla jako host. Já tam v tu dobu pracovala jako webařka, a tak jsem měla možnost se s ní seznámit. Zároveň jsem vytvářela fotky a videa pro sociální sítě Snídaně, které jsem jí následně poslala,“ popsala Super.cz Iveta.

Do noty si padly natolik, že hudebnice Ivetu následně oslovila, zda by si nechtěla zahrát v jejím novém klipu. Kývla okamžitě. Pokud mezi nimi nepřeskočila jiskra už během konverzace v televizi, příležitost byla při samotném natáčení klipu, ve kterém se spolu líbají.

Na dotaz, zda jí takové intimnosti nevadily, Iveta tehdy Super.cz odpověděla: „Jak už jsem říkala, LP je velice charismatická a přitažlivá, je moc krásná a na líbačku jsem se upřímně těšila. Bylo to moc příjemné a klidně bych si to zopakovala.“ Tehdy možná ani netušila, kolik příležitostí k tomu bude mít…

Reklama

Další články

Načítám