Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

S manželkou Marcelou svého vnuka Sebastiana po nevydařeném vztahu jejich dcery Kláry v podstatě vychovali. Třináctiletý Sebík jim péči oplácí a hitmakerovi Michalu Davidovi (63) dělá jenom radost.

Těší ho zejména to, že Sebastian inklinuje k hudbě. „Teď ho hodně chytla kytara, k Vánocům ode mě dostal novou, elektrickou. Když se učil na španělku, nechtěl doma cvičit. Ale když začal s elektrikou, změnilo se to. Už hraje i těžší věci jako Nirvanu a Metallicu. Když to takhle půjde dál, mohl by hrát i v mojí kapele. Řekl bych, že reálné to bude v roce 2025,“ plánuje muzikant.

Sebík se ale i dobře učí. „Prospěch má výborný, samé jedničky a dvojky. Chodí na víceleté gymnázium, kde bude dál i pokračovat. Má to tam rád a má tam i kamarády. Ale co bude dělat dál? Hlavně to, co bude sám chtít. Ale má čas se ještě rozkoukávat,“ míní.

Dlouhé roky na studiích ostatně strávila i Michalova dcera Klára, Sebastianova maminka. Než se rozhodla, že se chce věnovat prodeji umění, trvalo to dlouho. „Povolání, které si vybrala, je docela těžké. Ta klientela na trhu s uměním u nás není zdaleka tak zajímavá jako někde ve světě. Má to složitější, něco dělá online, něco externě,“ prozradil Michal David s tím, že celá rodina žije společně a jemu to tak vyhovuje.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám