Hlavní obsah
Článek

Pokud by se plnoštíhlá herečka Rebel Wilson (29) narodila v 17. století, mohla by barokním mistrům posloužit jako dokonalá předloha ke ztvárnění tehdy obdivovaných plných ženských tvarů. Nyní máme ovšem nové tisíciletí a tlustí andělé nejsou příliš v kurzu.

Komička Rebel Wilson si často ze svých proporcí dělá legraci a záměrně volí outfity, jimiž své obliny ještě více zdůrazňuje. To, co předvedla na udílení MTV Movie Awards, však překonalo i její legendární melounovou podprsenku. Hvězda filmů Ženy sobě či Jak porodit a nezbláznit se na ceremoniál dorazila s andělskými křídly, jimiž by musela pořádně mávat, aby své tučné tělo odpoutala od země.

Slavná boubelka zvolila stejný styl jako andělské modelky od Victoria´s Secret, jejichž váha se ovšem pohybuje ve zcela jiné kategorii. Rebel, která dělá svému jménu opravdu čest, by je totiž všechny na molu převálcovala. S odvážnou herečkou je však rozhodně mnohem větší legrace než s drobotinkami, které při navýšení váhy o každý gram zachvátí panika.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám