Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Loni v září moderátorka Klára Doležalová (50) oslavila už padesátiny, na obrazovkách televize zase desetileté výročí po boku parťáka Karla Voříška (60). A i když čas od času v její domovské televizi propukne zemětřesení a škatulata na moderátorských postech se hýbají, jí se to stále netýká.

„Je pravda, že jsme tam s Karlem krásných deset let, a jsem strašně šťastná a vděčná, že si mě tam ještě nechávají. Už jsem taky paní v letech. Musím říct, že mně občas proběhne hlavou, jestli si mě tam ještě nechají, nebo ne. Ale snažím se na to nemyslet. Tu práci dělám ráda. A až nebude, tak nebude. Co se dá dělat,“ krčila rameny.

S manželem, s nímž oslavila pro změnu 22. výročí, mají ostatně i rodinný byznys. Na chorvatském ostrově Šolta mají plantáž oliv, z nichž lisují bio olivový olej. Právě na jarní prázdniny tam opět odjela. „Oliva je takový všelék, ale používám ho výhradně vnitřně. Málokdy olej někam mažu, protože je opravdu strašně mastný. Jednou jsem si z něj zkusila udělat zábal na vlasy, ale umyla jsem ho až jarem. Maximálně přidat pár kapek do nějaké masky,“ vyprávěla.

Na prázdniny do Chorvatska ovšem mohla jet jen mladší dcera Mia. „Té starší vychází zkouškové období,“ vysvětlovala Klára. V maminčiných stopách Natalie nepůjde. „Co bude dělat, nevím, ale studuje mezinárodní obchod. Takže možná jednou povede rodinnou firmu a bude obchodovat s olejem,“ míní Klára.

Reklama

Další články

Načítám